Elkészítés: A tésztához a tojásokat a cukorral és a zsírral kikeverjük. Hozzáadjuk a tejfölt, a lisztet és a sütőport, és tésztává gyúrjuk. Kicsit pihentetjük, majd 5 részre osztjuk, vékony lappá nyújtjuk, és a tepsi hátoldalán egyenként kisütjük a lapokat. Sütni csak éppen addig kell, amíg kis színt kap.
A krémhez a margarinon kívül mindent összekeverünk, és sűrű krémmé főzzük. Hűlés közben többször megkeverjük, hogy ne bőrösödjön be. Mikor kihűlt, belekeverjük a puha margarint.
A krémet 4 részre osztjuk, megtöltjük vele a lapokat. A tetejét csokimázzal vonjuk be. Úgy szokás, hogy kb. 2x3 cm-es téglatestekre szeletelik.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.