Elkészítés: A tésztához a tojásokat a cukorral és a zsírral kikeverjük. Hozzáadjuk a tejfölt, a lisztet és a sütőport, és tésztává gyúrjuk. Kicsit pihentetjük, majd 5 részre osztjuk, vékony lappá nyújtjuk, és a tepsi hátoldalán egyenként kisütjük a lapokat. Sütni csak éppen addig kell, amíg kis színt kap.
A krémhez a margarinon kívül mindent összekeverünk, és sűrű krémmé főzzük. Hűlés közben többször megkeverjük, hogy ne bőrösödjön be. Mikor kihűlt, belekeverjük a puha margarint.
A krémet 4 részre osztjuk, megtöltjük vele a lapokat. A tetejét csokimázzal vonjuk be. Úgy szokás, hogy kb. 2x3 cm-es téglatestekre szeletelik.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.