Elkészítés: 1. A hússzeleteket megmossuk, kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, lisztbe forgatjuk, és forró olajban elősütjük.
2. A gombát vöröshagymán megpároljuk, sózzuk, borsozzuk.
3. A sonkát felkockázzuk, a sajtot pedig lereszeljük.
4. Tepsibe tesszük a húsokat, a húsra teszünk gombát, sonkát, sajtot, és forró sütőben megsütjük.
5. A káposztához a káposztát lereszeljük, besózzuk, és 1 órát állni hagyjuk. Ezt követően az apróra felkockázott hagymát az olajon kicsit megdinszteljük, majd a sóból kicsavart káposztát rádobjuk, gyorsan átkeverjük, adunk hozzá borsot, köményt, cukrot és ecetet ízlés szerint, és néha megkeverve fedő alatt puhára pároljuk.
6. Az egészet sült krumplival tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.