Elkészítés: A felaprított zsemléket leöntöm a tej és víz meleg keverékével. 15-20 percig állni hagyom, közben olykor megrázogatom, hogy a lé mindenhol érje.
A felaprított hagymát üvegesre dinsztelem az olajon. Az apró kockákra darabolt gombát ráteszem, tovább párolom. Rányomom a fokhagymát is. Ha elfőtte a levét, jöhet a szintén apróra kockázott máj, és erős tűzön 2 percig pirítom a fűszerekkel együtt. Lezárom és hűlni hagyom.
Kivajazok és zsemlemorzsával meghintek egy sütőformát /célszerű kuglóf- vagy őzgerincformát használni/. A zsemléket összekeverem a májas raguval. Megsózom, ráütöm a tojásokat, és óvatosan összeforgatom az egészet. A margarint a tetejére morzsolom.
Előmelegített sütőben kb. 30 perc alatt szép pirosra sütöm. Ha kész, 10-15 percig pihentetem /ekkor kicsit összeeshet, de az nem baj/, mielőtt kiborítom a formából.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.