Elkészítés: A borjúcombról leszedjük a hártyákat, kb. ujjnyi szeletekre vágjuk, és gyengén kiklopfoljuk. A szeleteket bekenjük a mustárral, borsozzuk, és beszórjuk kakukkfűvel. Marinádot készítünk az olajból, az alkoholból, 1-2 evőkanál worchester szószból és 1 evőkanál borecetből, ebbe belefektetjük a hússzeleteket, és egy éjszakán keresztül a hűtőben érleljük.
Másnap a szeleteket papírtörölközővel leszárítgatjuk, és egy evőkanál olajon hirtelen átsütjük (oldalanként 2 perc). A szeleteket tálra szedjük, és a serpenyőben egy újabb kanál olajon megdinszteljük a hagymát, mikor kezd barnulni, rádobunk 2 kanál barnacukrot és karamellizáljuk. Mikor barnulni kezd, felöntjük a főzőtejszínnel és a tejföllel. Beletesszük a darált leveszöldséget, a sült hús szaft kockákat. Ízesítjük: további mustárral, cukorral, kakukkfűvel, borssal, sóval. Megrotyogtatjuk, és visszarakjuk bele a húsokat, amivel kb. 1 órát még pároljuk (míg a hús jó puha lesz). Közben kifőzzük a tésztát, ami a körete lesz.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.