Elkészítés: A burgonyát sós vízben megfőzzük, megtisztítjuk és áttörjük. Hozzáadjuk a lisztet és a tojásokat, majd az egészet jól összegyúrjuk.
A tésztából 6-8 cm-es vastagságú hengert formálunk, és 2 centiméter vastag lapokra vágjuk. Mindegyik lapocska közepét benyomkodjuk az ujjunkkal, hogy kosárka formája legyen.
Kivajazott tepsibe, szorosan egymás mellé rakjuk, azután megsütjük.
A csirkemájakat csíkokra vágjuk, azután az üvegesre pirított hagymával, sóval, borssal, paradicsommal, paprikával ízesítve az olajon megpirítjuk.
A kisült kosárkákat megtöltjük a pirított májjal, a tetejére 1-1 kanál tejfölt, reszelt sajtot szórunk. Ismét visszatoljuk a sütőbe, és ráolvasztjuk a sajtot.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.