Elkészítés: 1. A csirkecombot és a májat megmossuk. A májról eltávolítjuk a hártyákat és inakat, majd kettévágjuk.
2. A hagymát és a fokhagymát megtisztítjuk, és keskeny szeletekre vágjuk.
3. A csirkecombokat bőrös felükre fektetjük, felső részüket kicsontozzuk: kitapogatjuk a csirkecomb forgóját, azaz az alsó- és felsőcomb közötti ízületet, majd a felső combcsont végétől kiindulva éles,hegyes késsel, hosszanti irányban felvágjuk a húst. Ügyelve a bőr épségére, átvágjuk a porcot-ízületet, letakarítjuk-kapirgáljuk a húst a csontról, és a csontot kiemeljük.
4. A húst gazdagon meghintjük a fűszersóval. A csontok helyére ültetjük a májdarabokat, a hússzéleket felhajtjuk, fogvájóval vagy hústűvel összetűzzük, majd begöngyöljük a combokat 2-2 szelet szalonnába. Végeiket ugyancsak rögzítjük.
5. A sütőt 180 fokra előmelegítjük. A csirkecombokat tepsibe fektetjük, köré szórjuk a hagymákat. Meglocsoljuk kevés olajjal, aláöntjük a bort, alufóliával letakarjuk, és a sütőben 35 percig pároljuk.
6. Ezután levesszük a fóliát, és a húst ropogósra sütjük (további 20-25 perc alatt).
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.