Elkészítés: A marhahúst felszeletelem, sóval kiklopfolom, megkenem mustárral, és megszórom feketeborssal. A tepsit kikenem a vajjal, belefektetem egymás mellé a húst. Tetejét befedem a vékony karikákra szeletelt hagymával, majd a szeletelt baconnel. A sajtot lereszelem, és a tetejére szórom.
A tojássárgájából az olajjal majonézt keverek ki. Hozzáadok egy kis sót, cukrot, fehérborsot, 1 kávéskanál mustárt és a tejfölt. Ezzel leöntöm a tepsiben levőket úgy, hogy teljesen ellepje a sajtot.
Alufóliával lefedem a tepsit, és 180 fokos sütőben 2 óráig sütöm. Ezután leveszem a fóliát, s ha kell, megpirítom a tetejét.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.