Elkészítés: A krumplit és a tojást héjában, valamint a zöldborsót külön megfőzzük. A tejfölt, a majonézt, mustárt, sót, borsot egy nagyobb tálban összekeverjükn és hűtőbe tesszük. Miután kihűlt minden, a krumplit, tojást, uborkát, párizsit (vagy csirkemellet) kockára daraboljuk, a hagymát apróra vágjuk, megsózzuk. Beleteszünk mindent a tejfölös mártásba, óvatosan összeforgatjuk, hogy ne törjön össze a krumpli és a tojás. Fogyasztásig hűtőben tároljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.