Elkészítés: A hagymát megpucoljuk, finomra kockázzuk. A burgonyákat és a sárgarépákat megpucoljuk, megmossuk és feldaraboljuk.
1-2 evőkanál olajat egy edényben felhevítünk. A hagymakockákat benne megdinszteljük. A burgonyákat és a répát kevés ideig együtt pirítjuk vele, sóval, borssal, majorannával fűszerezzük. 1 l vizet és az alaplevet hozzáöntjük, és lefedve kb. 20 percig főzzük.
A bacont hullámot formázva a feldarabolt újhagymával hurkapálcikákra húzzuk. Zsiradék nélkül serpenyőben ropogósra sütjük, majd papírtörlőre szedjük, hogy a felesleges zsíradék löcsöpögjön.
A levest botmixerrel pürésítjük. A tejszínt belekeverjük, majd ízlés szerint még utánafűszerezünk, ha szükséges. A bacon-nyársakkal tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.