Elkészítés: A kacsamellet először besóztam, majd pácot készítettem neki 2 kiskanál mézből, 2 kiskanál szójaszószból, friss majorannából, rozmaringból és 3 gerezd felszeletelt fokhagymából, no meg jó 1,5 dl olajból. Ezzel a páccal kenegettem kívül-belül egy estén és egy délelőttön át. Aztán négybe vágott vöröshagymával egy nagy jénai tálba tettem.
200 fokon sütöttem 1,5 órán át. Közben locsolgattam, egyszer megfordítottam, majd vissza, s a vége felé még egy kis tejet is öntöttem alá-rá.
A dinsztelt lilakáposztába ezúttal almaszeleteket is tettem,együtt pároltam meg kevés olajon, sózva, borsozva. Más íze lett egy kicsit, édesebb, illett is a mézes kacsához.
A krumpit előre megfőztem héjában. Amikor a kacsát kivettem, annak a levében-zsírjában sütöttem meg a félbevágott krumplikat szintén a sütőben.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.