Elkészítés: A tésztához a 30 dkg lisztet 15 dkg margarinnal, fél csomag sütőporral, 2 tojás sárgájával 30 dkg cukorral, kis tejföllel összeállítunk. 2 cipóba vesszük, egyik felét kinyújtva a tepsibe helyezzük.
Elkészítjük a tölteléket: 10 dkg vajat 20 dkg cukorral habosra keverünk. Hozzáadunk 14 dkg lisztet, fél sütőport, 26 dkg őrölt mákot, 1 dl tejet és a 2 tojás keményre vert habját. A tepsibe helyezett tésztára öntjük a tölteléket.
Kinyújtjuk a másik cipót, ráhelyezzük a töltelékre, majd megsütjük.
Elkészíjük a csokimázat: 10 dkg cukrot 3 dkg kakaót, 2 kanál tejet főzünk össze. Ha kihűlt, 5 dkg vajat adunk hozzá, elkeverjük, és ráöntjük a forró tésztára.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.