A tej felét főzzük fel a vaníliás cukorral. A tojássárgákat keverjük el a kristálycukorral, adjuk hozzá a tej másik felét és az étkezési keményítőt.
Keverjük csomómentesre, öntsük hozzá a felforralt tejhez, és állandó kavargatás közepette főzzük sűrű krémmé.
A langyos masszához adjuk hozzá a szétnyomott banánokat és a felvert tojásfehérjéket. A krém nagyobbik részét osszuk el a vízzel kiöblített poharakba.
A málnát keverjük össze a porcukorral, majd ezt is osszuk el a poharakban. Halmozzuk rá a megmaradt banános krémet, majd díszítsük banánkarikákkal és tejszínhabbal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.