Kivajazunk és kilisztezünk egy 26 cm átmérőjű tortaformát. A sütőt előmelegítjük 175 fokra. A tojásokat szétválasztjuk, a fehérjét hűtőbe rakjuk. Habverővel felverjük a vajat 6 dkg cukorral, 1 csomag vaníliás cukorral és egy csipet sóval. A lisztet összekeverjük a sütőporral, és a tejjel felváltva kanalanként a tésztához adjuk. A tésztát a tortaformába simítjuk. A tojásfehérjét kemény habbá verjük a citromlével, majd hozzákeverünk 10 dkg cukrot. A tésztára simítjuk a tojáshabot úgy, hogy kb. 1 cm-s peremet hagyunk a szélén. A sütőben 20-25 perc alatt megsütjük, majd hagyjuk kihűlni.
A zselatint hideg vízbe áztatjuk. A tejszínt kemény habbá verjük. Összekeverjük a túrót 9 dkg cukorral és 1 csomag vaníliás cukorral. Kinyomkodjuk a zselatint, és nagyon kis lángon feloldjuk. Belekeverünk 5 ek túrókrémet, majd a többi krémhez adjuk. Óvatosan beleforgatjuk a tejszínhabot.
A tortát tortatálra helyezzük, megkenjük a túrókrémmel, és 12-15 percre hűtőbe rakjuk.
Közben kiválogatjuk a málnát. A felét elosztjuk a túrón, kissé rányomkodjuk, és 3 órára hűtőbe rakjuk. A tálalás előtt elosztjuk rajta a maradék málnát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.