Elkészítés: A margarint a porcukorral és a tojásfehérjével habosra keverjük, hozzáadjuk a vaníliás cukrot és a sót, végül a liszttel sima tésztává gyúrjuk. A tésztából cipót formázunk, fóliába csomagoljuk, és egy fél órára hűtőbe tesszük. Kb. 2 mm vastagságúra kinyújtjuk, és a tésztából kb. 6 cm átmérőjű, cakkos szélű linzerkarikákat szaggatunk. A kiszaggatott karikák felébe almamagház-kiszúróval három-három kisméretű lyukat vágunk. Az elkészített kekszeket egy sütőpapírral bélelt sütőlapra helyezzük, és előmelegített sütőben 200 fokon 8-10 percig sütjük. Ha megsült, levesszük a sütőlapról, és hűtőrácsra téve hagyjuk kihűlni. A dzsemet felmelegítjük, elkeverjük, megkenjük vele a linzerkarikák alsó felét, majd egy sima és egy lyukasztott linzert összeragasztunk. A tetejüket megszórjuk porcukorral.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.