A szoba hőmérsékletű tojás fehérjét egy nagy csipet sóval elkezdjük felverni.Amikor nő a térfogata és felhabosodik akkor apránként adagoljuk a cukrot hozzá és kemény fényes habbá verjük.A végén belekeverjük a keményítőt és az alma ecetet és a sűrű málna levet.Veszünk a csillag csöves habzsákot és kis halmokat nyomunk a sütőpapírra.A sütött 130 c előmelegítjük .A habcsókos tepsit betoljuk az előmelegített sütőbe kb 10 így sütjük majd vissza vesszük a hőt 100 és még 50 percig sütjük ,vagy inkább szárítjuk.A sütőben hagyjuk kihűlni .A tejszínt felverjük csillag csöves habzsákba szedjük.Majd kidíszítjük a mini Pavlovák tetejét a tejszínnel.A tejszín tetejére fagyasztott vegyes erdei gyümölccsel megszórjuk.
Megjegyzés
A jó pavlóva ttka a keményre felver fényes hab és alassú alcsony sütés .Száritás.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.