Elkészítés: 1. Őröljük meg mixerben a pirított mandulát. Gyúrjuk a kis darabokra vágott vajat, 5 dkg porcukrot, az őrölt mandulát, a lisztet, a tojássárgáját és 4 evőkanál vizet össze, hogy homogén masszát kapjunk. Készítsünk belőle golyót, és fóliába csomagolva pihentessük 15 percig hűtőszekrényben.
2. Melegítsük elő a sütőt 210 fokra. A tésztát nyújtsuk ki, és szurkáljuk meg néhány helyen villával. Hintsük meg a kivajazott kis tortaformákat liszttel, béleljük ki a tésztával, és helyezzük be a sütőbe. 10 perc elteltével vegyük vissza a hőmérsékletet 180 fokra, és süssük a tortácskákat még 10 percig. Vegyük ki a sütőből, és hagyjuk őket kihűlni.
3. A maradék porcukrot keverjük össze a krémsajttal. Egyenletesenosszuk el a krémet a tésztakosarakban, tegyük rá a málnát, és ízlés szerint szórjuk meg porcukorral. Tálalásig tároljuk hidegen.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.