Elkészítés: A tojások sárgáját cukorral vízgőz felett habosra verjük. Amikor kemény, levesszük.
A mascarponét összekeverjük a vaníliás cukorral, a fahéjjal, a tejszínhabbal és a tojásos cukorhabbal.
Előkészítünk 4 db formát vagy poharat. Körbekenjük olajjal, hogy majd könnyebben ki tudjuk borítani. A forma aljába amarettos kávéba áztatott piskótát teszünk. majd körberakjuk málnával. Erre tesszük a mascarpone-habot, majd ismét piskóta és málna következik. Végül a hab.
A 4 formát hűtőbe tesszük 1 éjszakára, de minimum 3-4 órára.
Tálaláskor tányérra borítjuk. Tetejére tesszük a csokiforgácsot, mellé a cukorral és tejjel kikevert mascarponét, amibe a kávé segítségével mintát készítünk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.