Elkészítés: A málnát lehetőleg üveg vagy porcelán tálba tesszük. Kb. a málna harmadának megfelelő kristálycukrot szórunk rá, és jól belekeverjük. 2-3 órát állni hagyjuk. A málna levet ereszt. A levet lekanalazzuk, és tölcsérrel szűrőn keresztül üvegbe töltjük. A maradék málnahúst is a szűrőbe kanalazzuk, és megnyomogatjuk könnyedén, hogy a benne lévő lét is kinyerjük. Ha nagyon nyomjuk, azaz paszírozzuk, a lé rostos lesz! Az üvegben lévő lé tetejére egy késhegynyi szalicilt teszünk, és jó szorosan, csavaros kupakkal lezárjuk. A leszűrés előtt a levet megkóstolhatjuk, s ha nem találjuk elég édesnek, még lehet tovább cukrozni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.