Előkészítése: a mandarint meghámozom és egyik felét gerezdekre vágom. A másik felét félbevágom, és a levét kicsavarom. A tejszínből a habfixálóval kemény habot verek.
Elkészítése: a tejet felforralom, beleszórom a búzadarát, a sót és a reszelt mandarinhéjat. Állandó keverés közben sűrűre főzöm, majd cukorral, mandarinlével és a citromlével ízesítve, habverővel jó habosra keverem. Ezután hozzákeverem a gyümölcsöt, és hagyom, hogy kihűljön. Végül beleforgatom a tejszínből vert kemény habot. Poharakba vagy kompótos tálkákba osztom, tetejét feldíszítem a gyümölcsdarabokkal, és jól lehűtve kínálom.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.