Elkészítés: A sütőt 180 fokra előmelegítjük.
A tésztához a lisztet és a sütőport egy tálba szitáljuk, majd hozzáadjuk a túrót, a tojást, a tejet, az olajat, a cukrot és sót, és mindezt sima tésztává gyúrjuk.
Elkészítjük a tölteléket: a tojásokat szétválasztjuk, a mandarint lecsepegtetjük. A tojássárgáját, a túrót, a vaníliás cukrot, a cukrot és az olajat összekeverjük. A tojásfehérjét habbá verjük, majd elvegyítjük a túrós keverékkel.
A tésztát kinyújtjuk, kivajazott tepsibe helyezzük (30x40 cm), rákenjük a túrókrémet és ráhelyezzük a mandarincikkeket.
A sütőben 35-40 percig sütjük (elektromos sütőben hőlégkeverés esetén 160 fokon). Kb. 20 szeletet kapunk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.