Előkészítés:
Kibéleljük egy kb. 24 cm átmérőjű tortaforma alját sütőpapírral. A mandarinkonzerveket lecsepegtetjük, a levet felfogjuk. A corn flakes-ből félreteszünk 3 evőkanállal, a többit konyharuhába csavarjuk, és a nyújtófával összetörjük.
Elkészítés:
A csokoládékat együtt megolvasztjuk, és összekeverjük a kukoricapehely-morzsával. A tortaformába simítjuk, egy kanállal lenyomkodjuk, betesszük a hűtőbe, és hagyjuk megkeményedni. A zselatint a csomagoláson olvasható utasítás szerint elkeverjük 2-3 evőkanál mandarinlével, és állni hagyjuk. Közben összekeverjük a túrót a joghurttal, a citromlével és a cukorral. A zselatint felöntjük a maradék mandarinlével, felforraljuk, kissé hűlni hagyjuk, és a túróhoz keverjük. A mandarinokat (12 szeletet félreteszünk a díszítéshez) elosztjuk a tortaformában, rásimítjuk a túrós krémet, és a hűtőben hagyjuk megdermedni. A tejszínt kemény habbá verjük, és csillagcsőrös habzsákba töltjük. A tortát kivesszük a formából, a tejszínhabbal megdíszítjük a tetejét. A félretett 3 evőkanálnyi kukoricapelyhet a torta oldalára nyomkodjuk, és keveset a tetejére is szórunk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.