Elkészítés: A szobahőmérsékletű margarinhoz hozzáadjuk a darált diót vagy a dejót, a lisztet, a sütőport, a cukrot, a kakaóport és a kávét. Ezeket jól összedolgozzuk. A tészta a linzertésztánál szárazabb lesz.
A tésztát mandulaformákba nyomkodjuk, a töltött formákat az aljukkal lefelé fordítva tepsire helyezzük, és előmelegített sütőben, alacsony hőfokon megsütjük. Mikor a tészta megsült, hideg tányérra helyezzük őket, és hagyjuk kihűlni.
A krémhez a margarint a porcukorral és ízlés szerint a mandulaaromával habosra keverünk. A krémből 1-1 kávéskanálnyi mennyiséget egy mandulaformára kenünk, majd azt összeragasztjuk egy másikkal.
Az összeragasztott süteményt érdemes pihenni hagyni, hogy a tészta megpuhuljon.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.