Elkészítés: A kekszmorzsát, a mandulát, a kakaóport, a cukrot és a vaníliamagokat tálba halmozom, hozzáadom a vajat, a narancslikőrt, a hideg vizet, és a kókuszgolyóhoz hasonló állagú masszává dolgozom – ha szükséges, a folyadék mennyiségét növelem.
Lapos tálba öntöm a mandulalapokat. A papírkapszlikat tálcára rakosgatom.
Nedves kézzel 1,5 cm átmérőjű apró golyócskákat formálok a tésztából, mindegyiket meghempergetem a mandulalapokban, az előkészített papírgallérokba ültetem a kész golyócskákat. Illatos és intenzív finomság lesz a végeredmény, melyeket hűtőszekrényben érdemes tálalásig tárolni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.