A kekszhez kinyújtjuk az omlós tésztát 3 mm-esre, és6 cm-es köröket szaggatunk belőle. Mindet sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, és 180 fokon 8 perc alatt aranysárgára sütjük, majd átkenjük mindet a juharsziruppal.
A mandulát a porcukorral paszta állagúvá őröljük. A zselatint beáztatjuk egy kevés narancslébe. A cukrot sűrűre főzzük forró vízgőz felett a narancslével, a vanília kikapart magjaival és a tojássárgájákkal. Feloldjuk benne a kinyomkodott zselatint, majd hozzáadjuk az aromát. Kissé hűlni hagyjuk, végül hozzáforgatjuk a habbá vert tejszínt.
A kekszalap köré gyűrűt szorítunk, majd ráhalmozzuk a krémet, és a hűtőbe tesszük 1 éjszakára. Az öntethez kikeverjük a mézet a narancs kifacsart levével, majd mandularopogóssal kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.