A tojásokat habosra keverjük a cukorral. Hozzáadjuk az olajat és 2 dl langyos vizet, majd beledolgozzuk a lisztet, a kakaóport és a sütőport. A tésztát egy sütőpapírral kibélelt, 30×25 cm-es tepsibe simítjuk, és 180 fokos sütőbe toljuk kb. 30 percre.
Felhabosítjuk a vajat a porcukorral, majd beledolgozzuk a túrót. A krémet a kihűlt tésztára kenjük, és a hűtőbe rakjuk, hogy megdermedjen.
A narancsléhez keverjük a vaníliás cukrot, a cukrot és a vaníliás pudingport, majd melegítjük, amíg besűrűsödik. Ezután egyenletesen a sütemény tetejére öntjük, és hagyjuk a hűtőben megdermedni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.