Elkészítés: A sütőt 200 fokra melegítjük. Az I. réteghez a vajat a porcukorral habosra keverjük, majd az őrölt mandulát és a lisztet apránként beledolgozzuk. A tojásfehérjét habbá verjük, a tésztába forgatjuk, és a kikent tepsibe simítjuk. A sütőbe tolva tíz percig sütjük. Ezalatt a II. réteghez a porcukrot a tojássárgájával habverővel fehéredésig verjük, majd a félig sült tésztára simítjuk. A sütőbe visszatolva még tíz percig sütjük, és a tepsiben hagyjuk kihűlni. A krémhez a mandulát egy-két evőkanál vízzel leforrázzuk, majd a vajjal és a porcukorral kikeverjük. A kihűlt tésztára kenve, a vaníliás cukorral összekevert mandulával megszórjuk. Legalább egy napig a tepsiben állni hagyjuk, majd a vékony rétegekből álló tésztát ujjnyi széles, hosszúkás szeletekre vágva rakjuk tálra. Mindig csak annyit vágunk fel, amennyit tálalni akarunk, a többit folpackkal letakarva akár egy hétig is frissen tarthatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.