Elkészítés: A sütőt 180 fokra előmelegítjük, egy nagy tepsit kivajazunk. Az 50 dkg banánt meghámozzuk, szétnyomkodjuk, összekeverjük a citromlével. A vajat a cukorral krémesre keverjük, majd egyenként hozzákeverjük a tojásokat is. A banánt, a citromhéjat és a mandulát szintén hozzávegyítjük, majd a liszttel és a sütőporral gyorsan elkeverjük.
A tésztát tepsibe simítjuk, rákarikázzuk a 2 megmaradt banánt, és 170 fokon kb. fél órát sütjük. Sütés után még melegen rácsorgatjuk a folyékony csokoládét, így magába szívja.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.