Elkészítés: Az élesztőt egy kis cukorral keverjük el és langyos tejben futtassuk fel. Amikor már felfutott, adjuk hozzá a liszthez, öntsünk még hozzá tejet, tegyük bele a vaj felét, a tojássárgákat és egy csipet sót. Dagasszuk a tésztát, míg egynemű nem lesz. 1 éjszakára tegyük hűtőbe.
Másnap lisztezett deszkán nyújtsuk téglalap alakúvá. Kenjük meg a maradék olvasztott vajjal, majd egyenletesen szórjuk rá a mandulát, a kakaóport és a maradék cukrot. Tekerjük fel, vágjuk fel. Ezeket egy kicsit meglapítva tegyük sütőpapírral bélelt tepsibe, és előmelegített sütőben süssük meg kb. 20-25 perc alatt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.