Elkészítés: A tojásfehérjék keményre vert habjából 14 dkg cukorral, a 8 dkg darált mandulával, majd 6 dkg liszttel tésztát keverünk, amit sütőpapíron, 3 adagban (kerek tortaformában) világos aranysárgára kisütünk.
A tejből 14 dkg cukorral, a vaníliás cukorral, a 8 tojás sárgájával és 4 dkg liszttel a tűzön sűrű krémet főzünk, majd a tűzről levéve, kihűlésig keverjük.
Lassanként hozzátesszük a krémet a habosra kevert vajhoz. Fél deci nagyon erős feketekávét keverünk bele, és a tortalapokat ezzel töltjük meg.
A tetejét és az oldalát is bevonjuk, végül durvára tört grillázzsal (lassú, egyenletes tűznél sütjük 15 dkg cukorból és 10 dkg mandulából) hintjük meg.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.