Elkészítés: A tésztához a tojásokat tálba ütjük, és a forró vízzel együtt robotgéppel pár perc alatt habosra keverjük. Közben apránként hozzáadjuk a cukrot, a likőrt és a vaníliás cukrot, majd további 2 percig verjük. A sütőporral és a kávéval elkevert lisztet 3 részletben hozzáadjuk, és krémesre dolgozzuk.
Süőpapírral bélelt 26 cm-es kapcsos formába öntjük, és 180 fokon 30 percig sütjük. Hagyjuk kihűlni.
A krémhez a tejszínt a habfixálókkal felverjük, hozzáadjuk a porcukrot és a kávét, tovább verjük.
A kihűlt tésztát félbevágjuk, megtöltjük a hab felével, befedjük a piskótalappal, és a maradék krémet a tetejére kenjük. Megszórjuk a pirított mandulalapokkal és csokoládét reszelünk rá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.