A vaníliarudat hosszában félbevágjuk, a magjait kikaparjuk. A tojásokat szétválasztjuk, a fehérjéket kemény habbá verjük egy csipet sóval. A tejszínt szintén kemény habbá verjük. A sárgájákat habosra keverjük a cukorral, a rummal és a kikapart vaníliamagokkal.
A sárgájás masszához forgatjuk a finomra vágott mandulát, majd óvatosan a tejszín- és a fehérjehabot. A keveréket egy 20 cm hosszú, 1,25 literes műanyag edénybe simítjuk. Lefedjük, és egy éjszakára a mélyhűtőbe tesszük. Másnap friss bogyós gyümölcsökkel és mentalevelekkel tálalhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.