Előkészítés: A tojások sárgáját és fehérjét szétválasztjuk. A sütőt 180ºC-fokra (gázsütő 2. fokozat) előmelegítjük.
Elkészítés: A vajat, a cukor felét, a lisztet négy tojássárgájával jól kikeverjük. A masszát tepsibe öntjük, megkenjük a baracklekvárral. A tojásfehérjét habbá verjük, hozzákeverjük a maradék cukrot, a rumot, a mandulát és a csokoládét. Az egészet a baracklekvárra kenjük. Kb. 25-30 alatt megsütjük, és még melegen kockákra vágjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.