Elkészítés: A filék mindkét oldalát enyhén megsózzuk, lisztbe forgatjuk, mandulás tojással bundázzuk. Serpenyőbe tesszük, és forró zsiradékban megsütjük.
A narancslét főzőedénybe öntjük és felforraljuk. Erős lángon sűrűre beforraljuk, röviden felhevítjük benne a felezett, magozott szőlőszemeket.
Közben a burgonyát megfőzzük, ha kész, leöntjük róla a vizet, hűlni hagyjuk (körülbelül 5 perc). Ezután burgonyanyomóval áttörjük vagy pépesre törjük.
A sütőt 200 Celsius-fokra előmelegítjük. A burgonyamasszát összedolgozzuk a
tojássárgájával, a vajjal, sóval, a szerecsendióval, majd nyomózsákba töltjük. Adagonként az alufóliával borított sütőlemezre nyomjuk, a sütőbe tolva aranysárgára sütjük. A megmaradt vajat megolvasztjuk, meglocsoljuk vele a halmocskákat, majd tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.