Elkészítés: 1. A répát lereszeljük.
2. A sütőt előmelegítjük kb. 170 fokra.
3. A tészta alapanyagait - amandula és a répa kivételével - egy tálba öntünk, kézimixerrel kicsit összekeverjük. Hozzáadjuk a reszelt répát és az apróra vágott mandulát, és kézzel összegyúrjuk a masszát (nem lesz folyós, de össze kell állnia, ha nem áll össze, teszünk bele még egy kicsi olajat vagy vizet).
4. A tortaformát (25-28 cm átmérőjű) vajjal kikenjük, liszttel megszórjuk. A masszát beleöntjük a tortaformába, és 60 percig sütjük. Tűpróbával ellenőrizzük.
5. A mázhoz a csokit apró kockákra törjük, egy kicsi lábosba tesszük, gőz felett megolvasztjuk a vajjal együtt. Ha megolvadt, összekeverjük, és a torta tetejére kenjük. Tehetünk a csokimázra gyümölcsöt is, az epret, málnát, barackot ajánlom a leginkább, ha cukorbetegnek készül. Hűtőben hagyjuk megdermedni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.