Elkészítés: A finomra lereszelt sárgarépát a citromhéjjal és a citromlével összekeverjük. A ledarált mandulát és a sütőport a lisztbe vegyítjük. A tojások fehérjét kemény habbá verjük, közben apránként beleszórjuk a kristály- és vaníliás cukrot, és beledolgozzuk a tojássárgákat is. A reszelt sárgarépát és a mandulás lisztet összekeverjük, majd óvatosan a tojásos masszához vegyítjük. A tésztát margarinnal kikent, liszttel meghintett tepsibe simítjuk, és előmelegített sütőben 175 fokon 45 perc alatt arany barnára sütjük. A sütőből kivéve, rácsra téve hűlni hagyjuk.
Miután kihűlt, a porcukorból, a citromléből és sárgarépaléből kevert mázzal bekenjük, és száradni hagyjuk. Olvasztott csokoládémintával díszített tányéron pisztációval tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.