Elkészítés: Az áttört túrót összekeverem a tojások sárgájával, a sütőporral elegyített búzadarával, a (vaníliás) cukorral, a vajjal és a reszelt citromhéjjal. Veszem a hámozott, hosszúkásra vágott mandulát, és a masszámba keverem, majd a tojások habbá vert fehérjével lazítom. Fogom a kikent tortaformát, és beleöntöm. 180 fokon fél órát sütöm.
Miután megsült, körülbelül 20 percig a lekapcsolt sütőben hagyom, szárítom az összeesés elkerülése végett.
A kihűlt tortámra felviszem a vaníliás cukorral felvert tejszínhabot. Aztán minden oldalán megszórom a szeletelt mandulával.
S végül 12 Raffaello golyóval koronázom meg ezt a különlegesen laza, kevésbé édes bűnbeesést. ;-)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.