Elkészítés: A zsíron a vöröshagymát üvegesre dinszteljük, megfuttatjuk a fokhagymát rajta, majd hozzáadjuk a köményt, a babért, a pirospaprikát, a húst, és erősebb hőfokon kicsit átforgatjuk, majd felengedjük a szükséges mennyiségű (1,3-1,5 l) vízzel. Beleadjuk a zöldségeket, fűszerezzük a fenti hozzávalókkal, majd addig főzzük takarékon a levest, ameddig a hús megpuhul. Hozzáadjuk a krumplit, ha újra forr, a nokedlitésztát is beleszaggatjuk. Szükség szerint ízesítjük. (Ameddig a nokedlitésztát elkészítjük, a krumpli is megpuhul.)
Tálalás előtt a zöldséglevél-csomót, a főtt paprikát és paradicsomot eltávolítjuk a levesből.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.