Elkészítés: A szalonnát 2-3 cm-es darabokra vágom, beteszem egy zomáclábasba, öntök rá egy kevés vizet, beledobom a fokhagymát, s lassú tűzön elkezdem sütni. Időnként megkeverem. A sütést nem szabad siettetni, mert akkor megég, s mérgező anyagok is keletkezhetnek.
Amikor már szépen megsült a tepertő, félreteszem, hogy hűljön. Később leszűröm. A zsírt, mikor már lehűlt, hűtőbe teszem, a tepertőt pedig fehérkenyérrel, lilahagymával, paprikával, paradicsommal jóízűen elfogyasztom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.