Elkészítés: Mérjük ki a tejet és a tejszínt, adjuk hozzá a tojásokat, a nyírfacukrot, a vaníliát, a mandulaaromát, és alaposan keverjük simára.
Osszuk el 4 szufléformába. Állítsuk tepsibe őket, amit a formák feléig töltsünk fel forró vízzel, és közepesen meleg sütőben (gázsütő 4-es fokozat) süssük *rezgősre*. Ez kb. 45 perc.
Ha elkészült, hagyjuk hűlni. Tegyük a hűtőbe, hogy teljesen megdermedjen.
A csokoládéból zöldséghámozóval kanyarítsunk forgácsokat, és tálaláskor szórjuk a pudingok tetejére.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.