Elkészítés: Mérjük ki a tejet és a tejszínt, adjuk hozzá a tojásokat, a nyírfacukrot, a vaníliát, a mandulaaromát, és alaposan keverjük simára.
Osszuk el 4 szufléformába. Állítsuk tepsibe őket, amit a formák feléig töltsünk fel forró vízzel, és közepesen meleg sütőben (gázsütő 4-es fokozat) süssük *rezgősre*. Ez kb. 45 perc.
Ha elkészült, hagyjuk hűlni. Tegyük a hűtőbe, hogy teljesen megdermedjen.
A csokoládéból zöldséghámozóval kanyarítsunk forgácsokat, és tálaláskor szórjuk a pudingok tetejére.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.