Előkészítés: A marcipánmasszát összedolgozzuk a likőrrel és a porcukorral. Elkészítés: A cseresznyét, az ananászt, a pisztáciát összevagdaljuk, és a marcipánhoz keverjük. Két fólia között kb. 7 mm vastagra kinyújtjuk a masszát, és különböző mintájú formákkal a mentás lapocskáknál kisebb alakokat szúrunk ki belőle. Megszórjuk pisztáciával, és szellős helyen, 24 órán át száradni hagyjuk. Másnap felolvasztjuk a tortabevonót, megkenjük vele a marcipánok alját, és ráragasztjuk a mentás lapocskákra.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.