Elkészítés: A tésztához a tojásokat szétválasztjuk, a fehérjét kemény habbá felverjük. Hozzáadjuk a cukrot, és tovább verjük. Hozzáadjuk a tojások sárgáját, és még pár percig verjük. A sütőporral elkevert lisztet beleszitáljuk, és fakanállal óvatosan átforgatjuk. Vajjal kikent és liszttel meghintett kapcsos tortaformába öntjük, és tűpróbáig sütjük.
A krémhez a darált diót forró tejjel leöntjük, hozzáadjuk a rumot, belekeverjük a cukrot és a vaníliás cukrot (sűrű massza lesz belőle).
Amíg kihűl, addig a vajat kikeverjük, majd a cukros dióhoz adjuk, és addig keverjük, amíg a krém jó habos lesz.
A tortaformából kivesszük a kihűlt tésztát. Kettévágjuk, megkenjük krémmel, rátesszük a tetejét, és bevonjuk a maradék krémmel.
A díszítéshez a marcipánmasszát 3 felé vesszük. Külön-külön beszínezzük ételfestékkel. A deszkát és a nyújtófát folyamatosan porcukrozzuk, és kinyújtjuk a marcipánjainkat. Szaggatóval kiszaggatjuk a virágokat és a kis karikákat, kivágjuk a leveleket, és ízlés szerint díszítjük a tortát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.