Elkészítés: A 10 dkg marcipánmasszát gyúrjuk össze, és nyújtsuk vékonyra egy kevés porcukorral. Vágjunk belőle köröket, közepükre pedig szúrjunk lyukat.
A masszához a marcipánt a lágy margarinnal keverjük simára, adjuk hozzá a cukrot, a vaníliás cukrot, a lekvárt és a mandulaaromát. Majd a tojásokat keverjük hozzá egyenként. Közben a lisztbe keverjük bele a sütőport, a fahéjat és a darált mandulát. Az egészet dolgozzuk össze, simára, majd töltsük kizsírozott muffinsütőbe.
Készítsünk vaníliás pudingot, amit azonnal töltsünk habzsákba, végül nyomjuk a muffinok belsejébe. 170 fokon süssük 20 percig, majd kenjük meg lekvárral, és díszítsük a marcipánkorongokkal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.