Elkészítés: A sütőt 200 fokra előmelegítjük, a kiolvasztott leveles tésztát lisztezett deszkán kb. kétszeresére nyújtjuk. A lisztet lesöpörjük róla.
A kézmeleg marcipánt feldaraboljuk, és a tojássárgájával, porcukorral és annyi tojásfehérjével, hogy sűrű, jól kenhető masszát kapjunk botmixerrel alaposan összekeverjük. A krémet rákenjük a tészta egyik felére, a másik felét ráhajtjuk, jól rányomkodjuk. Derelyevágóval kb. 1 cm-es csíkokra vágjuk, sütőpapírral bélelt tepsire rakjuk, tojással megkenjük, kristálycukorral megszórjuk, majd 10-12 perc alatt aranysárgára sütjük. Kicsit hűlni hagyjuk, de még melegen leszedjük a sütőpapírról.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.