Elkészítés: A tészta alapanyagait dolgozzuk gyorsan össze robotgéppel, illetve dagasztógéppel.
Béleljünk ki egy kivehető aljú piteformát a tésztával, kenjük meg tojással, reszeljük rá a marcipánt (jó, ha előtte a mélyhűtőbe tároljuk, mert a puha marcipánnal nem tudunk dolgozni). A kimagozott, felezett szilvákat osszuk el a tésztán, csurgassuk meg a mézzel, szórjuk meg a nádcukorral és a szeletelt mandulával. A tészta túllógó szélét hajtsuk vissza a gyümölcsre, ezt is kenjük meg tojással.
Süssük 180 fokon 35 percig. Az eredmény egy nagyon finom ízvilágú, minden igényt kielégítő sütemény.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.