Elkészítés: A leveles tésztát a papírral együtt egy kb. 28 cm átmérőjű cakkos szélű gyümölcstorta formába terítjük. Hidegre tesszük.
A citromot megmossuk, héját lereszeljük, levét kicsavarjuk. A marcipánt lereszeljük, 1 tojássárgájával simára keverjük. Hozzáadjuk a margarint, a cukrot, egy csipet sót, a citromhéj felét, és habosra kidolgozzuk. A többi tojást is belekeverjük. A lisztet elvegyítjük a keményítővel, a sütőporral, és a citromlével együtt a marcipános masszába dolgozzuk. A tésztára simítjuk.
A sütőt 200 °C-ra előmelegítjük. A szőlőt leszemezzük, megmossuk, szárazra töröljük, és kétharmadát a krémbe szórjuk. A sütőben kb. 25 percig sütjük. Kivesszük, pár percig a formában pihentetjük, majd tálra emeljük, és teljesen kihűtjük.
A díszítéshez a tejszínt kemény habbá verjük a cukorral és a maradék citromhéjjal. Habrózsákat nyomunk belőle a tortára, és a maradék szőlőszemekkel, mentalevelekkel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.