Elkészítés: A tészta hozzávalóit összegyúrom, vékonyra kinyújtom, és sima szaggatóval kiszúrom. Sütőpapírral fedett sütőlapra teszem, 180 fokon készre sütöm.
A kihűlt lizereket kettesével sárgabaracklekvárral összeragasztom.
A csokoládét apróra tördelem, és a margarinnal gőz felett felolvasztom. Az összeragasztott linzereket a csokoládéba mártom.
A marcipánt megszínezem, kinyújtom, virágformával kiszúrom, és mielőtt teljesen megkötne a tésztán a csoki, díszítem a virágokkal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.