Elkészítés: 1. A marhahúst tisztítsuk meg az inaktól és a zsírtól. Vágjuk 2x2 cm-es kockákra. A vöröshagymát, a paradicsomot és a paprikát vágjuk apró kockákra.
2. Egy nagy fazékban az olajon pirítsuk meg a hagymát. A tűzről levéve adjuk hozzá a fűszereket. Öntsük fel 2 dl vízzel, tegyük vissza a tűzre. Rakjuk hozzá a marhahúst, és folyamatosan kevergetve pirítsuk pár percig közepes lángon.
3. Öntsük fel annyi vízzel, hogy ellepje, és rakjuk bele a paradicsomot és a paprikát. Keverjük jól össze, és közepes hőmérsékleten főzzük. Néha keverjük meg. Ha elfő a leve, kis mennyiségekben pótoljuk, kb. fél óránként. Ha megpuhult a hús, tálalhatjuk tetszőleges körettel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.