Elkészítés: A sertéshúst, a csirkemellet, a füstölt tarját és 2 pár virslit apró csíkokra vágunk.
A felaprított vöröshagymát üvegesre dinszteljük, megszórjuk őrölt pirospaprikával, majd rárakjuk a felaprított húsokat, és puhára pároljuk.
Apróra vágjuk a sárgarépát és a fehérrépát, 3-4 db csemege uborkát, a paradicsomot és a paprikát. Zöldbabot és zöldborsót teszünk hozzá, 3-4 babérlevelet, és ezeket külön edényben puhára pároljuk, majd a húsos raguhoz adjuk.
Összeforraljuk, hogy az ízek összeérjenek, majd leveses csészékbe töltve 1-1 kanál tejföllel és petrezselyemmel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.