Elkészítés: Először is feltesszük a tésztát főni, majd az apróra vágott hagymát olajon megfonnyasztjuk és pirospaprikát adunk hozzá. Ez rendkívül fontos, hisz egyrész szép színt, másrészt magyaros jelleget kölcsönöz majd ételünknek. Hozzáadjuk a zöldségeket is, pár percig párolgatjuk őket. Ha a tészta megfőtt, leszűrjük és hozzáadjuk a zöldségekhez a tejszínnel együtt. Ezt szintén pár percig egyberottyantjuk, s kész is.
A tapasztalat szerint érdemes wokot használni, mert a zöldségek mellé kényelmesen befér a kifőzött tésztaadag. :)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.