Elkészítés: Egy nagy teflonlábosban vagy -fazékban közepes hőfokon forrósítsuk fel az olajat. Apránként adjuk hozzá a húskockákat, és pirítsuk meg őket, majd szedjük át a húst egy tányérra. Tegyük a hagymát a serpenyőbe, és pároljuk puhára, ha szükséges, adjunk hozzá 1 kanál vizet, hogy ne ragadjon le. Adjuk hozzá a fokhagymát, az öszes fűszert, majd pároljuk 1-2 percig. Tegyük bele a sárgabarackot, a mazsolát, az édesburgonyát, a félretett marhahúst, és öntsük rá az alaplevet. Fedjük le, és főzzük addig, amíg a hús megpuhul. Keverjuk hozzá a csicseriborsót, és forraljuk össze.
Zöldhagymával és narancshéjjal díszítve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.